Mitsubishi är en japansk biltillverkare och har tillverkat bilar sedan 1970. Med fokus på hög prestanda, bra kvalitet och elegant design finns flera olika modeller att tillgå. Mitsubishi var bland de första att lansera stora bilmodeller. Ett populärt bilmärke för den som söker mycket bil för pengarna. Några av de populäraste modellerna från Mitsubishi är Outlander och Space Star. 

över 40 år på den svenska marknaden

I Sverige har Mitsubishi, vars namn betyder tre diamanter, sålt bilar sedan tidigt 80-tal. I dag är Mitsubishi Motors Sverige en del av K.W. Bruun Automotive AB, som ingår i K.W. Bruun-koncernen. Med fokus på hög prestanda och kvalitet jobbar Mitsubishi för en hållbar framtid.

Modeller från Mitsubishi

Här hittar ni de modeller från Mitsubishi som vi erbjuder.

Auktoriserad återförsäljare av Mitsubishi i Varberg

Deluxe Bil i Varberg är en auktoriserad återförsäljare av Mitsubishi. Hög prestanda, säkerhet som standard och riktigt bra kvalitet är Mitsubishis fokusområden. Köp din Mitsubishi av oss så kan du vara säker på att du gör en trygg affär. Vi har både utbildad och erfaren personal när det kommer till bilaffärer. På Deluxe Bil i Varberg kan vi hitta rätt modell för just dig.

Auktoriserad bilverkstad för Mitsubishi

Serva din bil hos oss på Deluxe Bil i Varberg så får du professionell service och reparation gjorda av tekniker och mekaniker som vet vad de gör. Vi har också tillgång till den senaste tekniken och verktygen från Mitsubishi tack vare att vi är en auktoriserad bilverkstad. Välkommen till Deluxe Bil i Varberg – auktoriserad bilverkstad för Mitsubishi.