När det kommer till bilar och service gäller det att inte kompromissa med kvalitén. Att följa din bils serviceintervall är också viktigt. Inte bara ökar det andrahandsvärdet på bilen att ha en rätt ifylld servicebok, det är också viktigt ur säkerhetsperspektiv. När du servar din bil kan eventuella fel och brister upptäckas i tid. Säkert för både dig, dina medpassagerare och andra trafikanter. 

Ta hand om din bil – så att du kan känna dig trygg när du kör på vägarna. Och låt en auktoriserad verkstad ta hand om service och reparation – så vet du att din bil tas om hand av experter. 

Boka din tid nedan, eller kontakta oss på 0340-20 57 00 eller verkstad@deluxebil.se.

AUKTORISERAD BILVERKSTAD 

» Utbildad och certifierad personal.
» Rätt teknik och godkänd utrustning.
» Tillgång till Mitsubishis originalreservdelar.
» Få serviceboken stämplad av en auktoriserad verkstad.


  Mitsubishi originalservice hos
  Deluxe Bil

  Auktoriserad verkstad

  Vi har en auktoriserad verkstad för Mitsubishi där vi kan utföra originalservice och underhåll av din bil – givetvis till konkurrenskraftiga priser.

  Utbildad personal

  Våra servicetekniker är specialutbildade och certifierade för att serva bilar från Mitsubishi, så att du alltid kan vara säker på att din bil är i trygga händer.

  DEN SENASTE TEKNIKEN

  Vi arbetar med den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att kunna ta hand om din Mitsubishi på bästa möjliga sätt.

  Opel originalreservdelar

  Din trygghet är vår största prioritet och som auktoriserad verkstad arbetar vi därför självklart enbart med Mitsubishis originalreservdelar.

  Originalstämpel i serviceboken

  När du servar bilen hos en auktoriserad verkstad för Mitsubishi får du en originalstämpel i serviceboken – en värdefull aspekt vid eventuell försäljning.

  Garanti på utfört arbete och delar

  När du lämnar in din Mitsubishi för service och underhåll hos en auktoriserad bilverkstad får du garanti på utfört arbete och delar för extra stor trygghet.