Vi har en auktoriserad märkesverkstad för Peugeot, Dodge, Isuzu, Subaru, Opel, Citroën, Mitsubishi och Ram men kan givetvis även utföra service och reparationer på övriga bilmärken. Tack vare våra duktiga och erfarna mekaniker kan du alltid känna dig trygg i att du får högsta möjliga service när du lämnar in din bil hos oss. Med bred kompetens, modern verkstadsutrustning och hög servicenivå är du garanterad en förstklassig upplevelse – självklart till ett förmånligt pris.

Allt en verkstad behöver

» Utbildad och erfaren personal.
» Den senaste tekniken inom verkstadsutrustning.
» Momsregistrerad, F-skattsedel och ansvarsförsäkring.
» Arbetsprocesser framtagna med miljön i åtanke.


  Boka via telefon

  0340–20 57 00

  Boka via e-post

  info@deluxebil.se

  Lämna din bil i trygga händer hos oss på Deluxe Bil i Varberg.

  Försäljningens öppettider

  Mån » Fre: 09.00 –18.00
  Lör: 10.00 –14.00
  Sön: Stängt

  Verkstadens öppettider

  Mån » Fre: 07.00 –17.00
  Lör: Stängt
  Sön: Stängt

  Auktoriserad bilverkstad i Varberg

  Fullservice

  Vi är en fullserviceanläggning och är auktoriserad verkstad för Peugeot, Dodge, Isuzu, Subaru, Opel, Citroën, Mitsubishi och Ram. Vi erbjuder även service och reparationer för övriga bilmärken.

  Reservdelar

  Vi har alltid ett brett sortiment av reservdelar hemma. Du kan genom oss även beställa originalreservdelar till din Peugeot till konkurrenskraftiga priser.

  Lackkonservering

  Våra anställda har kompetensen att utföra högkvalitativa och exklusiva lack-konserveringar, som skyddar din bil och förlänger nybilskänslan.

  AC

  En välfungerande AC är ett måste för att behålla en hög komfort i bilen under varma dagar. Genom oss får du en professionell AC- och klimatservice snabbt och effektivt.

  Däckhotell

  Förvara dina däck hos oss för att förlänga hållbarheten och dess livslängd. På vårt däckhotell blir dina däck väl omhändertagna, kontrollerade och tvättade.

  Vindrutor

  Om du har en trasig eller sprucken vindruta kan du givetvis byta den hos oss. Våra professionella bilglasmästare ordnar vindrutebytet åt dig — snabbt och smidigt.