Ska du sälja din bil? Vi erbjuder alltid en kostnadsfri värdering av din bil så att du enkelt kan ta reda på vad den är värd. Vi har mångårig erfarenhet av att köpa och sälja bilar och strävar alltid efter att samtliga parter ska vara nöjda när affären slutförs. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering av din bil så fort vi kan.

Sälj din bil till oss

» Enkelt – vi köper din bil i nuvarande skick.
» Tryggt – slipp oro över ägarbyten och osäkra betalningar.
» Smidigt – vi sköter allt det administrativa arbetet.

Sälj din bil tryggt och säkert

Att sälja bilen är för många en stor affär och det är viktigt att samtliga parter känner sig trygga och nöjda med resultatet. När du säljer din bil till oss på Deluxe Bil i Varberg kan du alltid känna dig säker på att du gör en bra bilaffär. Vi tar hand om alla administrativa processer och du kan välja om du vill att pengarna ska finansiera ett nytt bilköp eller om de ska sättas in på ditt konto. Upptäck det enkla sättet att sälja bilen på du också – smidigare blir det inte!

Enkelt

När du säljer din bil till oss på Deluxe Bil så behöver du inte vidta extra åtgärder inför försäljningen, utan vi värderar och testar fordonet i nuvarande skick.

Tryggt

Att sälja bilen till oss är en säker affär där du alltid kan känna dig trygg i att pengarna kommer direkt in på ditt konto och att ägarbytet genomförs som det ska.

Smidigt

Du behöver inte tänka på pappersarbetet utan vi tar hand om alla administrativa processer åt dig. Om du har nuvarande lån på bilen så löser vi även lånen åt dig.