En Subaru är alltid en Subaru. Med världsledande säkerhet och hög framkomlighet kan du känna dig trygg när du intar din plats bakom ratten. Fyrhjulsdriften – som kommer som standard i alla modeller – gör även de mest besvärliga underlagen till en lätt match och är en av anledningarna till varför Subarus bilar flera gånger om prisats som de säkraste modellerna på marknaden. Om du vill ha en självsäker bil som bjuder på hög körglädje i alla lägen är Subaru bilmärket för dig.

Säkerhet sedan 1953

Subaru Corporation grundades 1953 och lanserade sin första bil – Subaru 360 – redan 1958. Idag är de världens största tillverkare av fyrhjulsdrivna bilar och har som mål att ingen människa ska dödas eller skadas allvarligt i en Subaru år 2030. Med säkerheten i fokus levererar de högpresterande bilar som fyller en naturlig roll i vardagen.

Modeller från Subaru

Här hittar ni de modeller från Subaru som vi erbjuder.

Auktoriserad återförsäljare av Subaru i Varberg

Deluxe Bil i Varberg är en auktoriserad återförsäljare av Subaru. Med fyrhjulsdrift som standard erbjuder de hög framkomlighet och en fantastisk körglädje utan att kompromissa med säkerheten. När du köper din Subaru från en auktoriserad återförsäljare kan du vara säker på att du gör en trygg affär med utbildade och erfarna bilhandlare. Vi har stor kunskap om deras bilar och kan hjälpa dig att hitta rätt modell för just dig.

Auktoriserad bilverkstad för Subaru

Vi är en auktoriserad bilverkstad för Subaru och kan erbjuda dig en rad olika förmåner när du servar din bil hos oss. Våra servicetekniker är utbildade för att på bästa möjliga sätt kunna serva och underhålla din bil. Med den senaste tekniken, noga utvalda programvaror och godkända verktyg samt utrustning kan vi erbjuda förstklassig bilservice. Välkommen till Deluxe Bil i Varberg – auktoriserad bilverkstad för Subaru.