Peugeot är det självklara valet för dig som önskar en bil med unik elegans och komfort. Från den lilla och driftsnåla citybilen till deras nytänkande elektriska SUV:ar – Peugeot har ett brett modellprogram som tillgodoser alla dina behov och önskemål. Oavsett om du vill köra med en klassisk förbränningsmotor eller gå över till en helt elektrisk bilkörning garanterar en bil från Peugeot 100 % körglädje. 

Anrikt & stadigt växande bilmärke

Det franska bilmärket Peugeot är ett anrikt varumärke med lång erfarenhet av att tillverka högkvalitativa fordon för alla tillfällen. Med ett av marknadens bredaste utbud av både person- och transportbilar växer de stadigt i Sverige och är ett attraktivt val för både privatpersoner och företag.

Modeller från Peugeot

Här hittar ni de modeller från Peugeot som vi erbjuder.

Leasa med Peugeot

Hos oss kan du enkelt privat- eller företagsleasa din Peugeot. Välkommen till det enkla sättet att köra en ny bil.

Mer om leasing

Auktoriserad återförsäljare av Peugeot i Varberg

Deluxe Bil i Varberg är en auktoriserad återförsäljare av Peugeot. Oavsett om du vill köra en smidig och smart citybil eller en elektrisk och kraftfull SUV har vi rätt modell för dig. När du köper din Peugeot från oss som auktoriserad återförsäljare kan du vara säker på att du gör en trygg affär med utbildade och erfarna bilhandlare. Vi har stor kunskap om deras bilar och kan hjälpa dig att hitta rätt modell för just dig.

Auktoriserad bilverkstad för Peugeot

Vi är en auktoriserad bilverkstad för Peugeot och kan erbjuda dig en rad olika förmåner när du servar din bil hos oss. Våra servicetekniker är utbildade för att på bästa möjliga sätt kunna serva och underhålla din bil. Med den senaste tekniken, noga utvalda programvaror och godkända verktyg samt utrustning kan vi erbjuda förstklassig bilservice. Välkommen till Deluxe Bil i Varberg – auktoriserad bilverkstad för Peugeot.