Läs mer

Peugeot

Peugeot är det självklara valet för dig som önskar en bil med unik elegans och komfort. Från den lilla och driftsnåla citybilen till deras nytänkande SUV – Peugeot har ett brett modellprogram som tillgodoser alla dina behov och önskemål. Med marknadens bredaste utbud av transportbilar blir det lättare än någonsin att välja rätt transportbil anpassad utefter just dina behov. Nedan finner du våra olika alternativ som samtliga ger dig den fantastiska körupplevelse som Peugeot gjort sig kända för.

Privatleasing Företagsförsäljning

Personbilar

PEUGEOT 108

Elegant och chic design, utformad för ett liv i stadsmiljö, Peugeot 108 är en kompakt bil och finns både som sedan och cabriolet. Modellens skarpa utseende, de snygga linjerna och de många tillvalen gör bilen anpassningsbar.

PEUGEOT 208

Peugeot 208 i ny uppdaterad version. Nya generationens kompakta halvkombi visar upp en ny, sportig och elegant stil. En attraktiv bil som är svår att motstå och som ger en vitaliserande körupplevelse.

Nya PEUGEOT 308

De nya familjekombin PEUGEOT 308 gör alla dina korta och långa resor till ett rent äventyr. Upptäck en ny slags komfort.

NYA PEUGEOT 508

Peugeot 508 finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan bilen bjuda på en helt enastående körupplevelse.

PEUGEOT 2008 SUV

Precis som i övriga Peugeotbilar upplever du exklusiv körning, modern design samt kvalitet utan kompromisser i PEUGEOT 2008 SUV. Den PEUGEOT SUV utmärker sig i SUV-segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

PEUGEOT 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV är Årets Bil 2017. En jury beståendes av 58 motorjournalister från 22 länder röstade fram Peugeot 3008 SUV till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper.

Transportbilar

PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Oavsett vilken bransch du verkat i, så kan du sannolikt hitta en Partner som passar just din affärsverksamhet.

PEUGEOT EXPERT

Nya Expert levererar en lastkapacitet på upp till sex kubikmeter. Den har plats för upp till sex åkande och är perfekt för dig som arbetar inom framförallt el-, VVS- och byggbranchen.

PEUGEOT BOXER

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera versioner och storlekar. Boxer skåp finns med åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från åtta till 17 m3.