Ta din plats i förarsätet, spänn fast säkerhetsbältet och håll hårt i ratten. Dodge är bilmärket för dig som älskar fordon med riktigt bra prestanda och som sätter föraren i fokus. Med deras person- och sportbilar får du pulshöjande kraft och fantastisk effektivitet som garanterar åkturer som du sent kommer att glömma. Utmana vardagen med en ny Dodge och upplev amerikanska muskelbilar när de är som bäst – vi garanterar att du inte kommer att bli besviken.

Amerikanska sportbilar sedan 1913

Dodge Brothers Motor Company, numera en del av Chrysler-koncernen, har levererat amerikanska muskelbilar i över hundra års tid. Med fokus på kraftfulla motorer, avancerad teknik och markerad design har de blivit ett attraktivt val för bilförare som letar efter det lilla extra.

Modeller från Dodge

Här hittar ni de modeller från Dodge som vi erbjuder.

Originaldelar & tillbehör

Som auktoriserad återförsäljare och verkstad för Dodge erbjuder vi exklusiva originalreservdelar till din bil.

Auktoriserad återförsäljare av Dodge i Varberg

Deluxe Bil i Varberg är en auktoriserad återförsäljare av det amerikanska bilmärket Dodge. Med deras person- och sportbilar får du pulshöjande kraft och fantastisk effektivitet som garanterar åkturer som du sent kommer att glömma. Att köpa en Dodge från en auktoriserad återförsäljare innebär att du gör en trygg affär med utbildade och erfarna bilhandlare. Vi har stor kunskap om deras bilar och kan hjälpa dig att hitta rätt bil för just dig.

Auktoriserad bilverkstad för Dodge

Vi är en auktoriserad bilverkstad för bilar från Dodge och kan erbjuda dig en rad olika förmåner när du servar din Dodge hos oss. Våra servicetekniker är utbildade för att på bästa möjliga sätt kunna serva och underhålla din bil. Med den senaste tekniken, noga utvalda programvaror och av Dodge godkända verktyg och utrustning kan vi erbjuda förstklassig bilservice. Välkommen till Deluxe Bil i Varberg – Auktoriserad bilverkstad för Dodge.