Till erbjudandet

Ram Trucks

Välkommen till Varbergs Pickup Center! Vi är din återförsäljare av Ram trucks: pickup-truckar försedda med avancerad amerikansk teknologi när den är som allra bäst. Ram Trucks ger dig möjligheten att uppleva livets alla äventyr och skapar en vardag utöver det vanliga, ingen utmaning är för stor. Upptäck vårt utbud av Ram Trucks som alla har effektivitet, kraftfullhet och avancerad teknologi i fokus.

Till erbjudandet

RAM 1500

Laramie Sport

Lackerade stötfångare, backspeglar samt handtag, lackerad grill i sportigare utförande, svarta insatser i lyktorna, 20″ sportfälgar i aluminium, sporthuv, paneler i aluminium-look invändigt, värme i baksäte, minne i förarstol, enbart bensinmotor.

NIGHT EDITION PACKAGE

En av nyheterna på 2020 årsmodeller är att du numera kan smycka din Laramie Sport med svarta detaljer som emblem, grill samt unika Night Edition fälgar med valfri färg på resten av bilen.

Limited

Den mest exklusiva RAM-modellen, läderinredning med sömmar i vitt, dörrsidor med detaljarbete, exklusivt utfomad instrumentpanel, mörkt träinlägg i ratten, mörka träpaneler invändigt, specialdesign på grill samt strålkastare 20″ fälgar med 22″ som tillval, specialdesign på fälgar kromade eller lackerade stötfångare, lyxigare mattor med textilinlägg, utökat sytt skinn på instrumentpanel, luftfjädring som standard, utökade kromdetaljer runt om, stor RAM logotyp på baklämmen, enbart bensinmotor.

GO ALL BLACK!

Med tillvalen “Black Appearance Package” på Limited och Rebel blir varenda millimeter av din Ram svart som natten, från grillen ända till avgasrören. Welcome to the dark side.