Den som letar efter en Opel brukar vara ute efter nyskapande, innovativa och överraskande funktioner och design. Opel brinner för att bygga bilar som är attraktiva, spännande och bekväma. Det finns modeller i flera olika storlekar – för alla smaker och behov. Opel kan göra din vardagskörning till ett äventyr – låt Opel ta med dig ut på vägarna. 

120 år med Opel på vägarna

Opel eller Adam Opel AG grundades av just Adam Opel 1862. I början var det symaskiner som tillverkades, och även cyklar under en period. Bilar har företaget byggt bilar sedan 1899. Till en början lanserade man Opelbilarna under namnet Opel Darracq. 

Modeller från Opel

Här hittar ni de modeller från Opel som vi erbjuder.

Auktoriserad återförsäljare av Opel i Varberg

Deluxe Bil i Varberg är en auktoriserad återförsäljare av Opel. Innovation, körglädje och nyskapande är A och O för Opel. Upptäck ett modellutbud med bilar som har smarta lösningar för en enklare vardag. När du köper din Opel från en auktoriserad återförsäljare kan du vara säker på att du gör en trygg affär med utbildade och erfarna bilhandlare.

Auktoriserad bilverkstad för Opel

När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss på Deluxe Bil kan vi erbjuda dig en rad olika förmåner. Våra servicetekniker är utbildade för att på bästa möjliga sätt kunna serva och underhålla din Opel på bästa sätt. Tack vare auktorisationen har vi dessutom tillgång till de senaste verktygen och programvarorna från Opel. Välkommen till Deluxe Bil i Varberg – auktoriserad bilverkstad för Opel.