Före, under och efter bilköpet

Hos oss finner du en bred kompetens, samlad under ett och samma tak. Vi har en modern och nybyggd bilanläggning på 1 800 kvm som även inkluderar vår fullserviceverkstad. Vårt breda sortiment består av både nya och begagnade bilar av olika bilmärken – Mercedes, BMW, Porsche, Audi och många fler. Välkommen till Deluxe Bil i Varberg!

Återförsäljare av Peugeot, Dodge, Isuzu, Subaru & RAM

Vi är auktoriserade återförsäljare för Peugeot, Dodge, Isuzu, Subaru och RAM, vilket innebär att du kan ta del av deras senaste kampanjer och lanseringar. Framförallt kan du lita på att vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt bland deras breda modellprogram av personbilar samt transportbilar.

Din återförsäljare av Peugeot, Dodge, RAM, Subaru och Isuzu i Varberg.

Peugeot är idag en av Europas största biltillverkare och är ett alltmer populärt val i Sverige. Deras modellprogram toppar marknaden med sitt breda utbud som innefattar både person- och transportbilar. Hos oss kan du också uppleva de klassiska amerikanska muskelbilarna Dodge när de är som allra bäst. Vi är även stolta återförsäljare av RAM Trucks, Subaru och Isuzu.

Är du ute efter en säker familjebil, en bil med kraftfull prestanda eller en rymlig och kompakt SUV? Hos oss på Deluxe Bil hittar du garanterat det du söker!

Allt från nya bilar till begagnade BMW, Mercedes, Audi m.fl.

Vi säljer både nya och begagnade bilar och har därför alltid ett brett utbud av olika bilar i vårt sortiment. Hos oss finner du ett stort urval av bilmärken och modeller i olika prisklasser och vi hjälper dig gärna att hitta rätt. Hittar du inte det du söker? Hör av dig! Kanske är just din drömbil på väg in i lager.

Varmt välkommen till oss på Deluxe Bil – vi hjälper vi dig att hitta en bil som uppfyller dina önskemål.