Med klassledande kapacitet och hög prestanda är en pickup från Isuzu det självklara valet när det verkligen gäller. Isuzu har tillverkat marknadsledande pickuper sedan tidigt 60-tal och efter nästan 50 år av banbrytande utvecklingsarbete är den nya generationens pickup äntligen här. Tillsammans med de låga ägandekostnaderna är Isuzu en föregångare i en ny tidsålder – upplev styrkan och tillförlitligheten du också.

50 års förfining och utvecklingsarbete

Isuzus första pickup lanserades redan 1963. Sedan dess har över 6 miljoner människor vänt sig till Isuzu för dess styrka, tillförlitlighet och låga ägandekostnader. Med över 50 års förfining och utvecklingsarbete är Isuzus pickuper det självklara valet för dig som behöver en trygg partner i vardagen.

Modeller från Isuzu

Här hittar ni de modeller från Isuzu som vi erbjuder.

Tillbehör till din Isuzu

Köp originaldelar och tillbehör till din Isuzu.

Auktoriserad återförsäljare av Isuzu i Varberg

Deluxe Bil i Varberg är en auktoriserad återförsäljare av Isuzu. Deras pickuper har utvecklats och förfinats i över 50 år och erbjuder både styrka, tillförlitlighet och låga ägandekostnader. När du köper din Isuzu från en auktoriserad återförsäljare kan du vara säker på att du gör en trygg affär med utbildade och erfarna bilhandlare. Vi har stor kunskap om deras bilar och kan hjälpa dig att hitta rätt modell för just dig.

Auktoriserad bilverkstad för Isuzu

Vi är en auktoriserad bilverkstad för Isuzu och kan erbjuda dig en rad olika förmåner när du servar din pickup hos oss. Våra servicetekniker är utbildade för att på bästa möjliga sätt kunna serva och underhålla din bil. Med den senaste tekniken, noga utvalda programvaror och godkända verktyg samt utrustning kan vi erbjuda förstklassig bilservice. Välkommen till Deluxe Bil i Varberg – auktoriserad bilverkstad för Isuzu.