Läs mer

Isuzu

Med klassledande kapacitet och hög prestanda är en pickup från Isuzu det självklara valet när det verkligen gäller. Isuzu har tillverkat marknadsledande pickuper sedan tidigt 60-tal och efter nästan 50 år av banbrytande utvecklingsarbete är den nya generationens pickup äntligen här. Tillsammans med de låga ägandekostnaderna är Isuzu en föregångare i en ny tidsålder – upplev styrkan och tillförlitligheten du också.

Kontakta oss

Olika Isuzu-modeller

Isuzu Single Cab

Som en av få leverantörer som erbjuder Single Cab har Isuzu tagit fram en modell för dig som behöver lite extra utrymme. Med en flakutrymme på hela 233 cm är Isuzu Single Cab det perfekta arbetsfordonet för grova jobb.

Isuzu Extended Cab

Ett extra rymligt flak och plats för upp till fyra personer – Isuzu Extended Cab är den smarta kompromissen. Finns i utrustningsnivå XRM med ett brett utbud av funktionella tillbehör både invändigt och utvändigt. 

Isuzu Double Cab

Double Cab är modellen för dig som vill ha en mångsidig bil och som prioriterar ett stort utrymme för såväl last som passagerare. Plats för upp till fem personer och ett 157 cm långt flak – två fordon i ett helt enkelt.

Nya Isuzu D-max

Klassledande säkerhet

Nya Isuzu D-Max är den enda pickupen som klarar fem stjärnor i Euro NCAP 2020. Med ett avancerat system för förarassistans kan du känna dig trygg i alla lägen.

Mer kapacitet och styrka

Byggd med den kraftigaste ramen på marknaden och en dragvikt på 3,5 ton. Isuzu D-Max klarar såväl tung last som besvärlig terräng – på en och samma gång.