Ta din plats i förarsätet, spänn fast säkerhetsbältet och håll hårt i ratten. Dodge är bilmärket för dig som älskar fordon med riktigt bra prestanda och som sätter föraren i fokus. Utrustade med kraftfulla motorer och den allra senaste tekniken blir varje bilresa en oförglömlig upplevelse. Upptäck vårt utbud av de amerikanska person- och sportbilarna – det perfekta valet för dig som är på jakt efter en bil med det lilla extra.

Kontakta oss

Bilar från Dodge

Dodge Hornet

Dodge återintroducerar modellnamnet Hornet i samband med lanseringen av deras första elektrifierade fordon. En kompakt crossover med 288 hästkrafter och turbomotor, som kommer i flera versioner.

Dodge Charger

Världens snabbaste sedan – Dodge Charger är byggd för att leverera kraftig acceleration och höga hastigheter. Känd för sin utstickande och markerade design kommer den dra till sig blickarna vart än du åker.

Dodge Challenger

Den klassiska och ikoniska modellen Challenger utmanar allt du tidigare trodde var möjligt. Med den senaste tekniken och maximal prestanda kan du dominera din omgivning med stil.

Dodge Durango

Klassledande Dodge Durango är ett riktigt muskelpaket. Med hög dragkapacitet, kraftfull motor och fantastisk komfort är denna SUV alltid redo för att utmana vardagen.