Isuzus första pickup lanserades redan 1963. Sedan dess har över 6 miljoner människor vänt sig till Isuzu för dess styrka, tillförlitlighet och låga ägandekostnader. Med klassledande kapacitet och hög prestanda är en pickup från Isuzu det självklara valet när det verkligen gäller. Upptäck hela vårt sortiment av pickups från Isuzu här.

Kontakta oss

Bilar från Isuzu

Isuzu Single Cab

Som en av få leverantörer som erbjuder Single Cab har Isuzu tagit fram en modell för dig som behöver lite extra utrymme. Med en flakutrymme på hela 233 cm är Isuzu Single Cab det perfekta arbetsfordonet för grova jobb.

Isuzu Extended Cab

Ett extra rymligt flak och plats för upp till fyra personer – Isuzu Extended Cab är den smarta kompromissen. Finns i utrustningsnivå XRM med ett brett utbud av funktionella tillbehör både invändigt och utvändigt.

Isuzu Double Cab

Double Cab är modellen för dig som vill ha en mångsidig bil och som prioriterar ett stort utrymme för såväl last som passagerare. Plats för upp till fem personer och ett 157 cm långt flak – två fordon i ett helt enkelt.

Isuzu D-Max

Isuzus D-Max är den enda pickupen som fått 5 stjärnor i Euro NCAP 2020. Med över 3,5 ton i dragvikt och 1 ton i lastvikt klarar den såväl tung last som besvärlig terräng. Njut av mjuk körning och hög komfort – oavsett om du kör med full last eller olastat.