Söker du en spännande, innovativ och överraskande bil? För Opel är människans behov det viktigaste när man bygger bilar. Det ska vara enkelt, spännande och roligt att äga bil – vilket Opel har tagit fasta på. Med en Opel är det just det du får – en spännande bil med en framtid av många äventyr. Småbilar, sedans, hybrider och elbilar – Opel har något för alla.

Kontakta oss

Bilar från Opel

Opel Astra

Med Opel Astra möter du framtiden i en spännande bil med körglädje utan kompromisser. Det här är nästa generations Astra med komfort och teknik i fokus.

Opel Astra Plug-In Hybrid

Den första kompakta elektriska plug-in hybriden från Opel som är helt designad, konstruerad och byggd i Tyskland. Opel Astra Plug-In Hybrid ger dig både körning med stil och toppmodern teknik. 

Opel Astra GSe

En Astra som inte liknar någon annan. En eldriven skönhet som är anpassad för spänning, tillverkad med passion och precision. Givetvis har Opel Astra GSe låga utsläpp – upplev körning på en helt ny nivå. 

Nya Opel Astra Electric

Kör in i framtiden med den renaste Astra hittills. Upptäck Astras banbrytande teknik och djärva design – nu helt elektrifierad med upp till 418 km räckvidd.

Nya Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer kombinerar lastkapacitet med djärv design och ekonomisk drift. Välj mellan bensin eller diesel och upplev tysk design som förenar stil med funktionalitet.

Nya Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid

Nya Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid förenar elektrisk räckvidd med bensinmotorflexibilitet. Med 66 km elektrisk räckvidd och skarp tysk design är den redo för framtidens vägar.

Opel Astra Sports Tourer GSe

Opel Astra Sports Tourer GSe – dynamisk, djärv och mångsidig. En sportig bil med styrka och nervkittlande acceleration, utan att kompromissa med utsläpp eller utrymme.

Nya Opel Corsa

Upptäck nya Opel Corsa – en liten bil med stort hjärta. Tekniken är inspirerad av större bilar och bilen finns tillgänglig som bensin- eller dieseldriven samt 100 % elektrisk.

Nya Opel Corsa Electric

Här är den – stadsbilen som går på 100 % el. Opel Corsa-e ger dig en imponerande räckvidd på 330 km utan att ladda batteriet. Perfekt för både vardagsanvändning och lite längre sträckor.

Opel Mokka

Opel tar ytterligare ett steg framåt med Opel Mokka. Mokka ger dig en kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska funktionaliteterna. Körglädje – på riktigt. 

Opel Mokka-e

Mokka-e är som det låter, 100 % elektrisk. Samma funktioner och likvärdigt utseende, men med noll utsläpp. Ta dig an vägarna med upp till 339 km elektrisk räckvidd.

Nya Opel Frontera

Skapa spänning i vardagen med 100 % elektriska Frontera. Upplev en djärv design och en mångsidig interiör med smarta funktioner – för både vardag och äventyr.

Opel Grandland

Med Grandland får du en bil som sticker ut från mängden. En innovativ bil med en djärv och ikonisk design. Det du ser är det du får. Grandland är storslagen, helt enkelt. 

Opel Grandland Plug-In Hybrid

Upptäck Grandland som Plug-In Hybrid. Storslagen och äkta, med modig ny design, avskalad interiör, 300 hästkrafter och uppdaterade funktioner. 

Opel Grandland GSe

Det här är en riktig Opel – men ändå som inget annat på vägarna. Med Opel Grandland GSe får du en körupplevelse utan dess like. En sportig, smidig och lyxig följeslagare med lågt utsläpp.

Nya Opel Grandland

Opels nya SUV kombinerar nytänkande design med innovativ teknik. Välj mellan förbränningsmotor, hybrid eller 100 % elektrisk med en räckvidd på upp till 700 km.

Opel Combo-e Life

Designad för att ge dig och familjen det bästa. Du får utrymme och komfort för upp till sju personer – i en 100 % elektrisk bil. Tyst och behaglig att både köra och åka. För dig och dina nära.

Opel Zafira-e Life

Zafira är minibussen som ger noll i utsläpp. Minibussen som kan frakta dig och alla du tycker om, samtidigt som du får plats med all packning. Dessutom har den upp till 330 km räckvidd.