Vi har en auktoriserad bilverkstad för Peugeot där vi utför service på både person- och transportbilar. Våra duktiga och erfarna servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har alltid tillgång till den senaste tekniken och de specialverktyg som behövs för att kunna ge din bil förstklassig service.

Givetvis använder vi oss av Peugeot originalreservdelar när vi servar och underhåller din bil, så att du alltid kan vara trygg i att din bil får bästa möjliga service för att fungera optimalt.

Boka din tid nedan, eller kontakta oss på 0340-20 57 00 eller verkstad@deluxebil.se.

All en verkstad behöver

» Utbildad och erfaren personal.
» Den senaste tekniken inom verkstadsutrustning.
» Momsregistrerad, F-skattsedel och ansvarsförsäkring.
» Arbetsprocesser framtagna med miljön i åtanke.


  Peugeot originalservice hos
  Deluxe Bil

  Auktoriserad verkstad

  Vi har en auktoriserad verkstad för Peugeot där vi kan utföra originalservice och underhåll av din Peugeot – givetvis till konkurrenskraftiga priser.

  Utbildad personal

  Våra servicetekniker är utbildade och specialiserade på Peugeot, så att du alltid kan vara säker på att din bil är i trygga händer.

  Den senaste tekniken

  Vi arbetar med den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att kunna ta hand om din Peugeot på bästa möjliga sätt.

  Peugeot Originalreservdelar

  Din trygghet är vår största prioritet och som auktoriserad verkstad arbetar vi därför enbart med Peugeot originalreservdelar.

  Originalstämpel i serviceboken

  När du servar bilen hos en auktoriserad verkstad för Peugeot får du en originalstämpel i serviceboken – en värdefull aspekt vid eventuell försäljning.

  Peugeot Assistans+

  I samband med att du servar din bil hos oss kan du teckna Peugeot Assistans+, som bland annat omfattar motorstopp, urldaddat batteri och punktering, till ett förmånligt pris.