Som auktoriserad bilverkstad för Ram Trucks kan vi alltid erbjuda förstklassig service av din bil. Våra erfarna servicetekniker är utbildade och certifierade för att kunna ta hand om din pickup på bästa sätt och vi har självklart tillgång till all godkänd utrustning och teknik som behövs.

Givetvis använder vi oss enbart av Ram originalreservdelar när vi servar och underhåller din bil, så att du alltid kan vara trygg i att din bil får bästa möjliga service för att fungera optimalt.

Boka din tid nedan, eller kontakta oss på 0340-20 57 00 eller verkstad@deluxebil.se.

AUKTORISERAD BILVERKSTAD 

» Utbildad och certifierad personal.
» Rätt teknik och godkänd utrustning.
» Tillgång till Dodge originalreservdelar.
» Få serviceboken stämplad av en auktoriserad verkstad.


  Ram originalservice hos
  Deluxe Bil

  AUKTORISERAD VERKSTAD

  Vi har en auktoriserad verkstad för Ram där vi kan utföra originalservice och underhåll av din bil – givetvis till konkurrenskraftiga priser.

  UTBILDAD PERSONAL

  Våra servicetekniker är utbildade och certifierade för att serva bilar av märket Ram, så att du alltid kan vara säker på att din bil är i trygga händer.

  DEN SENASTE TEKNIKEN

  Vi arbetar med den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att kunna ta hand om din Ram på bästa möjliga sätt.

  RAM ORIGINALRESERVDELAR

  Din trygghet är vår största prioritet och som auktoriserad verkstad arbetar vi därför självklart enbart med Ram originalreservdelar.

  ORIGINALSTÄMPEL I SERVICEBOKEN

  När du servar bilen hos en auktoriserad verkstad för Ram får du en originalstämpel i serviceboken – en värdefull aspekt vid eventuell försäljning.

  HÅLLBARA ARBETSMETODER

  När du lämnar in din Ram Truck för service och underhåll hos oss på Deluxe Bil gör du ett bra val – alla våra arbetsprocesser är framtagna med miljön i åtanke.