Som auktoriserad bilverkstad för Subaru arbetar vi efter deras riktlinjer när vi servar och underhåller din Subaru. Våra erfarna servicetekniker är specialutbildade och certifierade för att kunna ta hand om din bil på bästa sätt och vi har självklart tillgång till den senaste informationen och de senaste uppdateringarna av bilens programvaror.

Givetvis använder vi oss enbart av Subarus originalreservdelar när vi servar och underhåller din bil, så att du alltid kan vara trygg i att din bil får bästa möjliga service för att fungera optimalt.

Boka din tid nedan, eller kontakta oss på 0340-20 57 00 eller verkstad@deluxebil.se.

AUKTORISERAD BILVERKSTAD 

» Utbildad och certifierad personal.
» Rätt teknik och godkänd utrustning.
» Tillgång till Subarus originalreservdelar.
» Få serviceboken stämplad av en auktoriserad verkstad.


  Subaru originalservice hos
  Deluxe Bil

  AUKTORISERAD VERKSTAD

  Vi har en auktoriserad verkstad för Subaru där vi kan utföra originalservice och underhåll av din bil – givetvis till konkurrenskraftiga priser.

  UTBILDAD PERSONAL

  Våra servicetekniker är specialutbildade och certifierade för att serva bilar från Subaru, så att du alltid kan vara säker på att din bil är i trygga händer.

  DEN SENASTE TEKNIKEN

  Vi arbetar med den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att kunna ta hand om din Subaru på bästa möjliga sätt.

  SUBARU ORIGINALRESERVDELAR

  Din trygghet är vår största prioritet och som auktoriserad verkstad arbetar vi därför självklart enbart med Subarus originalreservdelar.

  ORIGINALSTÄMPEL I SERVICEBOKEN

  När du servar bilen hos en auktoriserad verkstad för Subaru får du en originalstämpel i serviceboken – en värdefull aspekt vid eventuell försäljning.

  Garanti på utfört arbete och delar

  När du lämnar in din Subaru för service och underhåll hos en auktoriserad bilverkstad får du garanti på utfört arbete och delar för extra stor trygghet.