När du leasar en bil från Peugeot får du en helt ny bil till en fast månadskostnad – helt utan lån och kontantinsats. Oavsett om du är intresserad av en plug-in hybrid, elbil eller en klassisk förbränningsmotor har Peugeot en bil som passar dina önskemål och behov. Du slipper oroa dig över värdeminskning och oväntade servicekostnader och kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande. Välkommen till det enkla sättet att köra en helt ny Peugeot.

Kontakta oss

Privatleasing – Upptäck ett bekymmersfritt bilägande

Kör en helt ny Peugeot under 24 eller 36 månader till en fast månadskostnad där både service och nybilsgaranti ingår. Du kan även välja till en förmånlig försäkring från Peugeot och få alla kostnader samlade på en och samma faktura – enklare blir det inte att köra en helt ny bil.

Kontakta oss
Ingen kontantinsats

Du slipper kontantinsatsen och dyra billån – med Peugeot Privatleasing är det bara att tanka och köra. Välj mellan 24 och 36 månader i avtalstid.

Fast avgift

Slipp oro över oväntade och dyra servicekostnader. När du privatleasar din Peugeot har du alltid samma avgifter under hela leasingperioden – service ingår!

Peugeot försäkring

När du privatleasar en bil från Peugeot kan du välja till vår förmånliga Peugeot Försäkring där du får samma låga månadskostnad oavsett ort eller ålder.

Företagsleasing – en smidig helhetslösning

Peugeot erbjuder enkel och trygg leasing av både person- och transportbilar för din verksamhet. Med operationella Peugeot Business Leasing får du garanterat restvärde och service är inkluderat under hela perioden. Det finns även möjlighet till finansiell leasing, om du föredrar det.

Kontakta oss
Brett utbud av bilar

Peugeot erbjuder företagsleasing av både person- och transportbilar. Välj mellan förbränningsmotor, plug-in hybrid eller en 100 % elektrisk bil – det är dina behov som avgör.

Smidig helhetslösning

Få alla kostnader samlade på en och samma faktura – enklare blir det inte. Service och nybilsgaranti ingår i din fasta månadskostnad. 

Anpassat efter din verksamhet

Anpassa din nya bil efter dina och din verksamhets behov. Lägg till dragkrok, fler mil per år och andra tillval för att få en bil som på bästa sätt möter dina önskemål.