Peugeot är det självklara valet för dig som önskar en bil med unik elegans och komfort. Från den lilla och driftsnåla citybilen till deras nytänkande SUV – Peugeot har ett brett modellprogram som tillgodoser alla dina behov och önskemål. De har även ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar som gör det lättare än någonsin att välja rätt modell anpassad utefter just dina behov. Nedan finner du våra olika alternativ som samtliga ger dig den fantastiska körupplevelse som Peugeot gjort sig kända för.

Kontakta oss

Bilar från Peugeot

Nya Peugeot 208

Nya Peugeot 208 förför med sitt självsäkra utseende och innovativa LED-design. Med en elektrisk räckvidd upp till 400 km, är den redo för dina äventyr. Välj bland sju färger och kör med stil.

Nya Peugeot 2008

Peugeot 2008 utmärker sig i SUV-segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

Peugeot 308

Familjekombin Peugeot 308 gör både dina korta och långa resor till ett rent äventyr. Upptäck en ny slags komfort och den ultimata kombinationen av effektivitet och prestanda.

Peugeot 308 SW

Med Peugeot 308 SW är det enkelt att sitta bakom ratten. Inspireras av den nya karaktärsfulla designen och njut av en bilupplevelse utöver det vanliga tack vare den senaste tekniken.

Peugeot 3008

Peugeot 3008 SUV valdes till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper. Upptäck den innovativa tekniken och gör bilresan till ett rent nöje.

Nya Peugeot E-3008

Nya Peugeot E-3008 sticker ut med sin fastback-stil och moderna designelement. Förbättra din körupplevelse med omfattande räckvidd, snabb laddningsförmåga, kraftfull prestanda och hög effektivitet. 

Peugeot 408

Peugeot 408 är designad in i minsta detalj. En elegant bil som sticker ut – med rymlighet, tillgänglighet och komfort i toppklass. Med 408 har du frihet att välja mellan plug-in hybrid eller bensindriven.

Peugeot 508

Peugeot 508 finns nu i en helt ny version. Med ett mer självsäkert yttre och fler och bättre tekniska lösningar i förarmiljön kan denna exklusiva halvkombi bjuda på en helt enastående körupplevelse.

Peugeot 508 SW

Peugeot 508 SW är en exklusiv kombi med kraftfull design. Med intensiv körglädje, den senaste säkerhetstekniken och ett stort bagageutrymme utlovar den en upplevelse utöver det vanliga.

Nya Peugeot 508 Sport Engineered

Med Peugeot 508 Sport Engineered får du modern prestanda och en iögonfallande design – allt till låga utsläpp tack vare kombinerad kraft från två elmotorer och en bensinmotor.

Nya Peugeot 508 SW Sport Engineered

Peugeot 508 SW Sport Engineered kör inte obemärkt förbi. En smakfull och modern design i en bil där du har full kontroll. En sportig sportswagon värd sitt namn.  

Peugeot 5008

Peugeot 5008 SUV överskrider alla förväntningar och ambitioner. Ta dina bilresor till nya nivåer med förstklassig design, kombinerat med hög komfort och stor rymlighet.

Nya Peugeot e-Rifter

Peugeot e-Rifter är 100 % elektrisk och bjuder på en rymlig interiör, teknik i framkant och en ny, robust design. Upptäck fördelarna med en helelektrisk bilkörning idag.

Peugeot e-Traveller

Helt elektriska Peugeot e-Traveller bjuder på en tyst och rogivande körupplevelse. Med plats för upp till 9 personer och upp till 1 500 liter i bagageutrymme är du alltid redo för livets alla äventyr.

Peugeot Partner

Peugeot Partner är en transportbil med över 20 års erfarenhet. Oavsett vilken bransch du verkar i finns det en Partner som passar just din affärsverksamhet.

Nya Peugeot Partner

Nya Peugeot Partner är uppdaterad med ny exteriör och komfort på insidan. Den finns i flera olika utföranden, för att passa just din verksamhet. Tillgänglig med dieselmotor – eller helt utsläppsfri.

Peugeot Expert

Nya Expert levererar en lastkapacitet på upp till sex kubikmeter. Den har plats för upp till sex passagerare och är perfekt för dig som arbetar inom framförallt el-, VVS- och byggbranschen. Finns även som elbil.

Nya Peugeot Expert

Upptäck nya Expert, med ny förarplats och förarhjälpmedel som förbättrar din körupplevelse. Expert går att anpassa till just ditt arbete – välj mellan diesel eller helelektrisk.

Peugeot Boxer

Olika yrken kräver olika utrustning – därför finns Peugeot Boxer i flera versioner och storlekar. Med olika inredning, inklädnader och påbyggnationer kan du anpassa bilen helt efter dina unika behov.

Nya Peugeot Boxer

Upptäck nya Boxer, den största transportbilen. Uppdaterad med omarbetad och modulär interiör, ny exteriördesign och förarhjälpmedel. Specialanpassa din nya Boxer till just din bransch.