Med världsledande säkerhet och hög framkomlighet kan du känna dig trygg när du intar din plats bakom ratten i en Subaru. Fyrhjulsdriften – som kommer som standard i alla modeller – gör även de mest besvärliga underlagen till en lätt match och är en av anledningarna till varför deras bilar flera gånger om prisats som de säkraste modellerna på marknaden. Om du vill ha en självsäker bil som bjuder på hög körglädje i alla lägen är Subaru bilmärket för dig.

Kontakta oss

Bilar från Subaru

Subaru Crosstrek

Crosstrek är designad med dig i åtanke. Med fyrhjulsdrift, stor lastkapacitet och toppsäkerhet har historiskt gjort Subaru till en favorit för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar, behöver du aldrig kompromissa. 

Subaru Solterra

Subaru Solterra är en annorlunda bil. Men ändå precis så som en Subaru ska vara. När du väljer en Solterra får du en helt fyrhjulsdriven bil med säkerhet i toppklass som standard. En eldriven bil med äventyr i fokus. Körglädje och komfort – för hel familjen. 

Subaru Forester

Kraftfull, smidig och säker. Med Forester får du en bil som klarar av att dra riktigt tungt och där du som förare kan njuta av både en hög körposition och flera smarta funktioner som underlättar ditt bilkörande. Rejält stark när det gäller – Subaru Forester gör dig inte besviken.

Subaru Outback

Subaru Outback är den perfekta bruksbilen för den aktiva familjen. Med oöverträffad säkerhet, hög komfort och utmanande dragkapacitet är du alltid redo för livets alla äventyr – stora som små. Upptäck varför Outback är älskad av familjer världen över.